Category Archive: Unit Pentadbiran

Aug 25

PERKONGSIAN MAKLUMAT PERAKAUNAN AKRUAN

PERKONGSIAN MAKLUMAT PERAKAUNAN AKRUAN Tuan/puan, Dalam usaha untuk memberi pendedahan berkaitan Perakaunan Akruan JANM telah menyediakan satu platform bagi menempatkan segala maklumat dan informasi agar mudah di perolehi secara atas talian yang mana tuan/puan boleh melayari melalui laman web http://www2.anm.gov.my/akruan dan juga http://portalpp.anm.gov.my/tawau/ . Pelbagai maklumat berkaitan polisi dan panduan perakaunan (MPSAS) yang boleh diperolehi melalui laman …

Continue reading »

Aug 25

NOTA PENCERAMAH KURSUS ELAUN, GAJI & KEMUDAHAN PENJAWAT AWAM 2014

Tuan/puan, Berikut adalah nota penceramah Kursus Elaun, Gaji dan Kemudahan Penjawat Awam. KURSUS_19_21_2014

Aug 11

Gangguan Teknikal Pada Portal JANM Tawau

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Dimaklumkan bahawa pihak JANM Tawau sedang mengalami gangguan teknikal terhadap Portal Rasmi JANM Tawau. Kerja – kerja baikpulih sedang giat dijalankan. Harap Maklum.

Jul 16

PINDAAN GARIS PANDUAN PERBELANJAAN SECARA BERHEMAT BAGI MENGURANGKAN PERBELANJAAN AWAM

Pembatalan Pengurangan Imbuhan Tetap Keraian Bagi Pegawai Kanan Kerajaan Merujuk kepada Surat Pekeliling Perbendaharaan Bil 4 Tahun 2014 (Pindaan Garis Panduan Perbelanjaan Secara Berhemah Bagi Mengurangkan Perbelanjaan Awam,Para 3.1) telah membatalkan pengurangan pembayaran Imbuhan Tetap Keraian kepada Pegawai Kanan Kerajaan (JUSA C dan ke atas) bermula Julai 2014 . Sehubungan dengan itu bagi mana-mana jabatan …

Continue reading »

Jul 11

Makluman Perpindahan Pegawai JANM Tawau

Puan Anisa Binti Ariffin, Penolong Pengarah Pengurusan Jabatan Akauntan Negara Malaysia Cawangan Tawau telah bertukar ke Hospital Tawau bagi tujuan kenaikan pangkat berkuatkuasa 1 Julai 2014. Pihak JANM Tawau ingin merakamkan jutaan terima kasih atas jasa dan komitmen yang diberikan sepanjang berkhidmat di jabatan ini.

Apr 14

MAKLUMAN : Gangguan Talian Telefon JANM Tawau

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Dimaklumkan bahawa pejabat ini sedang mengalami gangguan talian telefon. Masalah ini telah dilaporkan kepada pihak TM untuk tindakan mereka. Sehubungan itu, diminta tuan/puan yang ingin berurusan melalui telefon dengan pejabat ini agar dapat menghubungi talian 089-762516 atau 089-751449. Sekian,   JANM Tawau.

Older posts «